Een klant heeft geklaagd dat zijn vouchercode niet werkt. Wat moet u doen?

  1. Vraag hun om te controleren of ze het op de juiste plaats invoeren (couponcode in het mandje bij de kassa).

2. Als het een loyaliteitscode is, vraag hun dan wanneer zij die hebben ontvangen. Loyaliteitsvouchers worden pas vier uur nadat ze zijn aangemaakt geldig 

3. Vraag hun om u het sms'je met hun kortingscode te laten zien (of een schermafbeelding te sturen) 

4. Controleer of de vouchercode niet is verlopen

5. Vraag de klant om de code die ze invoeren nogmaals te controleren (vouchercodes zijn niet hoofdlettergevoelig)

6. Vraag of ze de code hebben ingevoerd en vervolgens zijn teruggegaan naar hun mandje en daarin items hebben gewijzigd/hun bezorgings-/afhaaltijd hebben gewijzigd. Als ze dit doen, moeten ze de kortingscode opnieuw invoeren om deze te gebruiken. Dit komt omdat we hun korting moeten berekenen op hun definitieve kassagegevens.

7. Heeft u misschien menu-items die zijn uitgesloten van het gebruik van vouchers? Bijvoorbeeld speciale aanbiedingen, maaltijdaanbiedingen, gerecht van de maand etcetera. Zo ja, dan krijgen klanten tijdens het afrekenen een foutmelding met het bericht dat ze samen met een specifiek menu-item geen vouchercode kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld: "Deze voucher kan niet worden gebruikt in combinatie met 'Elke grote pizza €9,99'.

8. Heeft u de functie voor gedeeltelijk toegepaste vouchers ingeschakeld staan? Dat betekent dat een klant geen 20% korting krijgt of een loyaliteitscode kan gebruiken voor menu-items waarvoor deze functie staat ingeschakeld. U moet dit voor uw klanten op het menu noteren.

ls ze daardoor de code niet kunnen gebruiken, vraaguw klant dan om u een schermafbeelding van het probleem te sturen, die u vervolgens kunt e-mailen naar het Flipdish-klantondersteuningsteam via [email protected] Zorg ervoor dat u daarbij het bestelnummer of mobiele nummer van de klant vermeldt.

Did this answer your question?