Gedetailleerde verkooprapporten

Nadat je bent ingelogd op de Flipdish-portal, klik je op het restaurant dat je wilt beheren.

Blader door de pagina totdat je Verkooprapporten downloaden ziet.

 

Klik op de datumregel om de tijdsperiode die je wilt bekijken te selecteren.

Er verschijnt een keuzemenu waarin je kunt kiezen om de verkopen van verschillende tijdsperioden te bekijken. Je kunt ook een specifieke dataperiode invoeren.

Om een bepaalde tijdsperiode te bekijken, bijvoorbeeld de laatste 6 maanden, selecteer je  Aangepast bereik in het vervolgkeuzemenu. Er verschijnt nu een kalender. Gebruik de kalender om de begin- en einddatum te selecteren van de periode die je wilt bekijken en klik op toepassen.

De door jou gekozen data verschijnt nu in beeld.

Klik op de knop Verkoop om een CSV-bestand met gedetailleerde verkoopgegevens voor de geselecteerde periode te downloaden. 

Rapporten zijn beperkt tot 50.000 vermeldingen. Als je geen verkoopgegevens ziet voor de gehele periode van jouw keuze, controleer dan eerst de datumselectie. Als deze klopt, maar niet alle gegevens zijn zichtbaar, dan moet je meerdere rapporten downloaden om de volledige periode te kunnen bekijken.

Overzicht verkooprapporten

Wanneer je op de Flipdish-portal bent ingelogd, klik je op het restaurantdat je wilt beheren.

Kies in het navigatiemenu aan de linkerkant (donkere achtergrond) onderaan de optie Verkooprapport.

Er verschijnt dan een nieuwe pagina met de verkooprapporten voor jouw restaurant, gesorteerd van oud naar nieuw. 

Als je de tijdsperiode die je wilt bekijken niet ziet, wijzig je de optie X vermeldingen weergeven bovenaan de pagina, zodat er meer rapporten worden weergegeven. Je kunt kiezen uit een weergave met 10, 25, 50 of 100 vermeldingen.

Als je een groot aantal rapporten heeft, gebruik je de knop Volgende onderaan de pagina om de meest recente verkooprapporten te zien.

In de derde en vierde kolom wordt de tijdsperiode voor elk verkooprapport weergegeven.

Klik op het rapport-ID-nummer (blauwe tekst) en een nieuwe pagina met het verkooprapport voor die periode wordt geopend.

Om af te drukken of op te slaan, klik je met de rechtermuisknop op de pagina en kies je opslaan als of  afdrukken.

Het is mogelijk om verkoopinformatie voor de gehele restaurantketen of afzonderlijke restaurants te downloaden, afhankelijk van of je een enkel restaurant of de gehele groep beheert. Dit kun je aanpassen in de linkerkolom, zoals hierboven wordt getoond.

Did this answer your question?