Is uw restaurant buiten Ierland gevestigd? Dan kan het soms voorkomen dat een klant meer in rekening wordt gebracht dan het totaal van de bestelling. Het gaat hier niet om een wisselvergoeding, maar de bank van de klant rekent dan extra om een betaling te versturen naar een verkoper buiten uw regio. 

Wat u kunt doen - en wat er met de meeste van onze klanten doen - is dat u deze kosten in uw berekening meeneemt. U kunt er zo voor kiezen om zelf deze kosten af te wikkelen, in plaats van de klant hiermee te confronteren. 

Helaas kan er bij de klant, ongeacht hoe u het bedrag presenteert, ook een vergoeding in rekening worden gebracht door de creditcardmaatschappij. Dit is het geval wanneer de creditcard en uw bedrijf zich in verschillende landen bevinden. 

Elke individuele bank bepaalt zelf wat het laat zien op de rekening van een klant (en of er buitenlandse transactiekosten in rekening worden gebracht).Flipdish heeft hier geen controle over.

Ik raad u aan uw klanten te vragen contact op te nemen met hun respectieve banken voor meer informatie en hun banken te verzoeken om deze kosten duidelijker te vermelden in de bankafschriften van de kaarthouder.

Did this answer your question?