We weten hoe frustrerend het kan zijn als een klant een onbetaalde bestelling heeft geplaatst, maar niet komt opdagen om deze af te halen of niet te bereiken is wanneer de bezorger op het besteladres is aangekomen.

Daarom heeft Flipdish een aantal verificatie en preventieve maatregelen getroffen.

Wanneer jouw klant een bestelling plaatst, stuurt flipdish een 4 cijferige verificatie code naar hun mobiele telefoon. Dit doen we om te controleren of de identiteit van de klant klopt. Dit betekent dat het telefoonnummer van de klant bij elke bestelling via het Flipdish platform wordt meegestuurd.

Als de klant niet opneemt en je vermoedt dat deze heeft besteld zonder de intentie om te betalen, dan adviseren we je om deze klant in het vervolg alleen ┬ádirect online te laten betalen. Stuur hiervoor een e-mail met het telefoonnummer van de klant naar [email protected].

Wanneer je problemen blijft ervaren met een specifieke klant, kunnen we deze blokkeren. Deze klant kan dan geen bestellingen meer plaatsen. Mail het verzoek tot blokkeren naar [email protected].

Wil je het bovenstaande voorkomen? Dan kun je de mogelijkheid om contant te betalen door ons laten uitschakelen. Stuur hiervoor een mail naar [email protected]. We raden dit alleen aan in gevallen van nood omdat het voor de beleving van de klant beter is om de keuze voor de manier van betalen aan hen te laten.

Gerelateerd artikel: Kunnen mijn klanten jullie klantenservice bellen of mailen?

Did this answer your question?