Een belangrijk ontwerpprincipe bij Flipdish is "Zorg ervoor dat de klant geen onnodige acties hoeft te verrichten bij het plaatsen van een bestelling". Dit betekent dat we alle mogelijke obstakels bij het bestelproces verwijderen. Hieronder leggen we uit wat we achter de schermen doen om dit te garanderen.

Locatie

Smartphones en moderne browsers maken gebruik van geolocatie. Indien mogelijk gebruiken we deze informatie om de gewenste bezorglocatie te vinden en om het dichtstbijzijnde afhaalpunt weer te geven.

Winkel selectie

Wanneer je met meerdere restaurants bij ons bent aangsloten, zorgen we ervoor dat de bestellingen binnenkomen bij het dichtstbijzijnde geopende restaurant. Omdat we de locatie van de winkel en het bezorgadres weten, kunnen we uitrekenen welke winkel het meest geschikt is om de bestelling aan te nemen. We vragen klanten dus niet om een filiaal uit een lijst met restaurants te kiezen die niet kunnen bezorgen op hun adres.

Naam en e-mail adres

Veel smartphones kunnen de naam en het e-mail adres van de klant te delen via een app. We gebruiken dit indien mogelijk zodat de klant niets handmatig hoeft in te voeren.

Stel nooit twee keer dezelfde vraag

Zodra een klant de moeite heeft genomen om hun gegevens in te voeren op Flipdish, vragen we hier niet nog eens naar. Dit betekent dat een klant slechts op één van de Flipdish apps inlogt. Hierna kan deze klant op iedere Flipdish app of website gebruik maken van zijn/haar account.

Dit maakt het makkelijk voor klanten die al wel bekend zijn met Flipdish, maar nog niet met jouw restaurant, om bij jou te bestellen. De informatie die winkel A van de klant heeft ontvangen is niet zichtbaar voor B en andersom.