Dit artikel is alleen relevant voor sommige regio's. Controleer uw lokale wetgeving.

*** UPDATE FEBRUARI 2018 ***

De EU heeft nieuwe regels opgesteld die kaarttoeslagen verbieden.

Voor 2018 brachten veel Flipdish-klanten een 50 cent / pence kaarttoeslag in rekening bij gebruikers van hun online bestelsysteem. Nieuwe EU-regels (en bijbehorende wetten die door de lidstaten worden goedgekeurd) verbieden het in rekening brengen van toeslagen aan gebruikers die met een bepaalde betaalmethode betalen.

Om u te laten voldoen aan deze wetten heeft Flipdish een aantal opties.

Optie 1 - beschikbaar voor alle restaurants

De 50 cent / pence-kaarttoeslag voor de eindgebruiker wordt verwijderd en in plaats daarvan betaalt het restaurant 41 cent / pence per kaarttransactie.

Optie 2 - voor restaurants die contante bestellingen accepteren

De 50 cent / pence-kaarttoeslag voor de eindgebruiker wordt verwijderd en vervangen door een verwerkingsvergoeding van 50 cent / pence voor alle bestellingen (contant en kaart) – die rechtstreeks bij de klant in rekening wordt gebracht.

Optie 3 - voor restaurants die geen contante bestellingen accepteren

De 50 cent / pence-kaarttoeslag voor de eindgebruiker wordt verwijderd en vervangen door verwerkingskosten van 50 cent / pence voor alle bestellingen – deze kosten worden rechtstreeks bij de klant in rekening gebracht.

Als u hier vragen over heeft, neem dan contact op met [email protected] voor meer informatie.