Je kan de openingstijden wijzigen via het Flipdish Portaal.

Klik op Winkels. Bij meerdere winkels klik vervolgens op de Winkelgroep.

Klik op de Winkel die je wilt wijzigen.

Klik vervolgens op Openingstijden.

Dit brengt je naar de openingstijden van de winkel. Volg de instructies op het scherm om de wijzigingen aan te brengen.
Wijzigingen worden automatisch opgeslagen.

Als je geen wijzigingen aan kunt brengen stuur dan een email naar [email protected]. Wij kunnen je dan toegang geven tot het wijzigen van de openingstijden of deze voor je aanpassen.

Wil je iemand toegang geven tot je winkel om wijzigingen door te voeren? klik dan hier (EN).

Als je tijdelijk offline wil gaan voor afhaal-, bezorg- of beide bestellingen, neem dan contact op met ons op [email protected].

Gerelateerd: Tijdelijk offline gaan

* Winkelgroepen worden mogelijk niet weergegeven als je enkel één enkele winkel beheert.