Log in op de Flipdish-portal.

Klik op het restaurant dat je wilt beheren - de bovenste optie in de kolom aan de linkerkant van het menu.

Blader naar beneden op de hoofdpagina totdat je de optie Gebruikersrapport ziet.

Klik op de knop Gebruikers en een Excel wordt automatisch voor je gedownload.

Veelgestelde vragen over gebruikersrapporten

Mobiele nummers van gebruikers bekijken

In de Excel-formule worden de cijfers weergegeven in een bepaalde indeling - om ze correct weer te geven, klik je rechts op de kolom "Telefoonnummer", Cellen opmaken> Nummer> Decimal places 0.

Geen informatie over gebruiker

De kolom "eerste fysieke restaurant" geeft aan bij welk restaurant de klant heeft besteld. Als er geen informatie in deze kolom staat, betekent dit dat de gebruiker de app heeft gedownload maar nooit daadwerkelijk heeft besteld.

E-mailadressen

Tenzij je gebruikers expliciet dwingt hun e-mail toe te voegen, zijn e-mailadressen niet beschikbaar.