Wanneer je lid wordt van Flipdish, ontvang je een e-mail met informatie over de nieuwe app en website en een link naar de Flipdish-portal. Dit ziet er zo uit.

Wanneer je op Toegang account klikt, word je gevraagd een wachtwoord te maken dat je in de toekomst voor de portal zult gebruiken. Je e-mail adres is tegelijkertijd je gebruikersnaam.

Als je hierna op de portal wilt inloggen, kun je gewoon naar Getflipdish.com gaan en op Dashboard klikken.

Wil je een video over de Flipdish-portal bekijken?