Volg de onderstaande instructies om een Flipdish-printer op jouw WiFi-netwerk aan te sluiten.

Houd er rekening mee dat het niet nodig is om SIM-printers aan te sluiten op een WiFi-netwerk. SIM-printers hebben een SIM-kaart en gebruiken een mobiel netwerk in plaats van WiFi.

Druk op Menu.

Druk op de pijl omlaag en selecteer Draadloos WLAN. Druk op OK.

Blader omlaag naar Scan Netwerken en druk op OK.

Selecteer uw WiFi-netwerk en druk op OK.

Voer het wachtwoord in.

Druk op F1 om kleine letters, hoofdletters of cijfers in te voeren.

Als je speciale tekens wilt invoeren, selecteer je tekeninvoer (in plaats van nummerinvoer) en druk je op 1.

Je kunt omhoog en omlaag bladeren en vervolgens op het nummer van het teken drukken om het te selecteren.

Nadat het wachtwoord is ingevoerd, druk je op OK.

Druk op de knop EXIT om terug te gaan naar het startscherm.