Leer hoe je de printer automatisch bestellingen kunt laten accepteren in plaats van handmatig op ACCEPT te drukken wanneer bestellingen doorkomen.

Zie de onderstaande video voor instructies over hoe je jouw printer kunt instellen om automatisch bestellingen te accepteren. Je kunt ook deze stappen volgen:

MENU -> Apparaat beheren -> Instellingen -> Algemene instellingen -> Automatisch beantwoorden -> AAN