Werk jij met een Lightspeed menu? Lees dan verder hoe je kunt zorgen dat jouw Lightspeed menu goed online komt te staan.

Om je Lightspeed menu goed op je website te krijgen, begin je altijd met het invoeren hiervan in Lightspeed. Zorg ervoor dat de volgende zaken correct zijn ingevoerd:

• Product naam
  • Product omschrijving
  • Toevoegingen/keuze mogelijkheden

Zodra je klaar bent, ga je naar de Flipdish portal. Heb je nog geen inlog gegevens? Vraag deze dan aan door een mail te sturen naar [email protected]

Zodra je in de portal bent ingelogd, druk je eerst op dan naam van jouw restaurant naast het ´huis´ icoontje. Een dropdown menu verschijnt. Klik in dit dropdown menu op ´Manage´.

Scroll in de pagina naar beneden to je de menu sectie tegenkomt. Klik in deze sectie op de knop ´Update menu from Lightspeed´.

Het updaten duurt een paar minuten. Zodra dit klaar is, klikt u op de ´MENU´ knop om het gesynchroniseerde menu te bekijken. Heeft u nieuwe items aan uw menu toegevoegd? Controleer dan altijd of deze zichtbaar zijn op de website.

Lees hier hoe u items kunt verbergen en zichtbaar kunt maken via de Flipdish portal.

Let op: Wilt u namen van gerechten, keuze opties of de prijs van een product veranderen? Doe dit dan altijd in Lightspeed en synchroniseer daarna het menu via de Flipdish portal.

De volgorde, omschrijving en foto´s kunt u wel aanpassen in de Portal, even als de Sectie namen (de namen in de groene balk in de Flipdish portal)