Als uw voucher van toepassing is op meer dan één restaurant, voert u de volgende stappen uit nadat u uw voucher hebt gemaakt:

Klik op de restaurantnaam bovenaan de voucher (aangeduid met een huispictogram).

Er verschijnt een nieuw venster - klik in dit venster en er verschijnt automatisch een vervolgkeuzelijst met andere beschikbare restaurants.

Selecteer de restaurants die u wilt toevoegen. Druk op "x" naast de namen van de restaurants in de vervolgkeuzelijst om een restaurant te deselecteren.

Wanneer u klaar bent met het toevoegen van alle relevante restaurants klikt u op het blauwe selectievakje om op te slaan.

U zou nu meerdere restaurants bovenaan de voucher moeten zien.