Pushmeldingen zijn ontworpen om uw klanten rechtstreeks naar de app te brengen om aldaar te bestellen. We raden aan om de meldingen kort te houden (6-8 woorden) en emoji's toe te voegen om uw boodschap over te brengen.

Log in op uw Flipdish Portal en klik op Campagnes (rode pijl) in de linkerkolom.

Schrijf vervolgens uw bericht en selecteer uw doelgroep.

U kunt ervoor kiezen om naar iedereen te verzenden, alleen Android gebruikers of alleen iOS gebruikers.

Druk vervolgens op verzenden.

Geen push-notificatie ontvangen?

iOS: de iOS-app vraagt toestemming om pushmeldingen te ontvangen nadat de klant zijn eerste bestelling heeft geplaatst. Als u geen bestelling heeft geplaatst en pushmeldingen heeft toegestaan, ontvangt u geen pushmeldingen.

Android: zorg ervoor dat u pushmeldingen heeft ingeschakeld op de app op uw telefoon.

Gerelateerd artikel:
Hoe u emoji's aan uw push-notities toevoegt