Hebt u een vouchercode ingesteld voor uw restaurant? Volg onderstaande stappen om te zien hoe succesvol het was en krijg tips over wat u in de toekomst beter zou kunnen doen.

1. Log in op uw Flipdish-portal en klik op 'beheren'.
  1. Vanaf de beheersectie gaat u naar de pagina 'marketingcampagnes'.
  1. Wanneer u zich op uw marketingcampagnes-pagina bevindt klikt u op 'Vouchers' om alle actieve / inactieve vouchers voor uw restaurant te openen.

Kies de voucher die u wilt bekijken, bijvoorbeeld 'MEX1'. Zoek naar een specifieke vouchercode via het zoekvalk"Code".

Als u op het 'plus'-symbool klikt, worden de details van de voucher uitgeklapt en krijgt u een overzicht van de code zelf:

De volgende informatie zal worden weergeven:

• Gebruikte vouchers
  • Bestelbedrag
  • Toegekende kortingen
  • Gemiddelde bestelgrootte

Als u deze cijfers vergelijkt met uw verkopen voor dezelfde periode, kunt u zien hoe succesvol de voucher was. Stel uzelf vragen zoals:

• Hoeveel bestellingen zijn er geplaatst en wat is de gemiddelde bestelgrootte?
  • Was het een goede of slechte tijd van de dag / week / maand om deze voucher te promoten?

Meer gedetailleerde analyse

Door voucherstatistieken in een verkooprapport te bekijken, kunt u ook trends herkennen.

Wanneer u uw verkooprapport in Excel opent, kunt u de Exceloptie 'Filter' gebruiken om belangrijke aandachtsgebieden te selecteren, bijvoorbeeld bezorgen / afhalen, vouchertype en restaurantlocatie.

U kunt bijvoorbeeld ook het aantal bestellingen van vouchercodes bekijken via web versus app.

U kunt hetzelfde rapport gebruiken om statistieken voor uw loyaliteits- en retentievouchercodes te bekijken en vergelijken.