Neem eerst contact op met het Flipdish-klantenserviceteam via [email protected] om toestemming voor de menu-editor aan te vragen. Zonder toestemming kun je namelijk de onderstaande stappen niet volgen.

Zodra je toestemming voor de menu-editor heeft, log je in op de Flipdish-portal.

Klik op Menu aan de linkerkant van de pagina.

Ga vervolgens naar het menu-item dat je wilt verbergen en klik op de naam van het menu-item.

Er verschijnt een pop-up. Selecteer het pictogram van het oog om het menu-item te verbergen.

Heb je het menu-item met succes kunnen verbergen? Dan wordt het item in een grijze menu-editor weergegeven.

Om het weer zichtbaar te maken, klikje  opnieuw op de menu-itemnaam. Het ‘oog’-pictogram zal deze keer blauw worden.

Om te controleren of het menu-item weer zichtbaar is, check je of het dezelfde lichte kleur heeft als de rest van het menu.