Als je het menu wilt wijzigen, stuur je een e-mail naar [email protected] met volledige informatie over wat je wilt wijzigen. We verzoeken je vriendelijk om nieuwe menu's in een digitale vorm te verzenden waarmee de tekst kan worden gekopieerd en geplakt – wij accepteren om deze reden geen foto’s van menu’s.

Houd rekening met 2 werkdagen voor kleine wijzigingen en 5 werkdagen voor het vernieuwen van het volledige menu.

Je kunt het volledige menu, in uitgebreide vorm, via de portal bekijken door op menu te klikken in de zijbalk.

Als je zelf menubewerkingen uitvoert, moet je na eventuele wijzigingen op Update Menu drukken, anders zal de app- of websitemenu niet wordem bijgewerkt. Deze knop bevindt zich links bovenaan de menupagina.