Stuart is een "laatste meter" bezorg bedrijf gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en België. Flipdish kan worden ingesteld om Stuart automatisch op de hoogte te stellen van jouw nieuwe bezorgbestellingen. Zij kunnen dan een bezorger naar je sturen.

Je moet een account hebben bij Stuart.

Optie 1

Stuur je inlog gegevens (e-mail en wachtwoord) per e-mail naar [email protected]. Wij regelen de rest 💪.

Optie 2

Ga naar https://admin.stuart.com/client/api en mail jouw API Client ID en API Secret naar [email protected].

Wij sturen je een URL die je moet invoeren in het Webhook V2 URL veld.

Goed gedaan! Stuart wordt nu op de hoogte gesteld van jouw bezorgbestellingen. 🎉

Stuart krijgt het verzoek om de bestelling 15 minuten voor de gevraagde bezorgtijd op te komen halen. Als je deze tijd wilt aanpassen, horen wij het graag.