Door twee regels code toe te voegen is het mogelijk om het Flipdish-webbestelsysteem op elke website te zetten.

Houd er rekening mee dat SSL op uw site moet zijn ingeschakeld om het Flipdish-webbestelsysteem te kunnen gebruiken.

In de sectie <BODY> van uw pagina toevoegen

Vervang [YOURAPPNAMEID]  door uw eigen  AppNameId. Neem contact op met [email protected] als u niet weet wat uw AppNameIdis.

Houd er rekening mee dat uw hostnaam op de witte lijst moet worden gezet (bijv. www.yourwebsite.com) voordat webbestellen met uw website kan worden geïntegreerd. Neem contact op met [email protected] om uw hostnaam op de witte lijst te laten plaatsen. Als uw hostnaam niet op de witte lijst staat, wordt het webbestelsysteem niet op uw pagina getoond.

In eerste instantie het menu tonen in plaats van de bestelopties

Wanneer een gebruiker uw bestelpagina bezoekt, kunt u ervoor kiezen eerst de bestelopties te tonen. Als u zowel bezorgt als laat afhalen, wordt nieuwe gebruikers gevraagd of ze willen afhalen of laten bezorgen. Als u alleen bezorgt, wordt nieuwe gebruikers gevraagd hun bezorglocatie in te voeren. En als u alleen laat afhalen, krijgen gebruikers het menu te zien, of een lijst met verkooppunten waaruit ze kunnen kiezen als u meerdere locaties heeft.

Als u klanten onmiddellijk uw menu wilt tonen, moet u in de DIV het attribuut  data-initial-screen="menu" opnemen.

Opvulling (padding) toevoegen bovenaan het mandje

Als uw webpagina een vaste kop heeft, kan het zijn dat die het mandje onzichtbaar maakt als de pagina naar beneden wordt gescrold.

U kunt opvulling (padding) toevoegen aan de bovenkant van het mandje door data-offset="100" aan de DIV toe te voegen. De waarde 100 is in pixels en kan worden verhoogd of verlaagd om de hoeveelheid opvulling te wijzigen.

Kop- en voettekst van de pagina op mobieltjes tonen

Standaard maakt het Flipdish-webbestelsysteem op mobieltjes gebruik van de gehele browserpagina en verbergt het alle omringende voet- en kopteksten. Dit wordt gedaan om de bezoekerservaring op kleine schermen te optimaliseren.

Als u liever de kop- en voettekst van uw pagina op mobieltjes wil tonen, voegt u aan de DIV
data-full-screen-on-mobile="false" toe.