Het Flipdish webbestelsysteem wordt geleverd met twee vooraf gedefinieerde thema's. Een licht thema en een donker thema. Het lichte thema is standaard ingesteld en het donkere thema kan worden ingesteld door het kenmerk data-theme = "dark" aan de DIV toe te voegen.

Het webbestelsysteem van Flipdish integreert HTML rechtstreeks in uw eigen pagina. Dit betekent dat u (of uw webontwikkelaar) volledige controle heeft over de CSS die van invloed is op het menu.

Door CSS te gebruiken, kunt u vrijwel alle aspecten van het uiterlijk van het menu aanpassen.

Bovendien is het mogelijk het lettertype van het menu te wijzigen in elk lettertype dat beschikbaar is op fonts.google.com. Neem contact op met [email protected] als u wilt dat we het lettertype van het menu wijzigen in een lettertype dat beschikbaar is op fonts.google.com.

Het is ook mogelijk om afbeeldingen toe te voegen aan uw menu-items. Neem hiervoor contact op met [email protected] en stuur ons de afbeeldingen die u in uw menu wilt opnemen.

Enkele voorbeelddesigns:

Did this answ