Via de appĀ

U kunt zich afmelden via de app door de menuknop (gesymboliseerd door drie horizontale lijntjes) in de rechterbovenhoek te selecteren

Profiel kiezen

"Ontvang promoties" uitvinken

Uw klant is nu afgemeld voor het ontvangen van marketingcommunicatie.

Op internet

"Bestel online" kiezen en vervolgens "Ontvang promoties" verwijderen

Uw klant is nu afgemeld voor het ontvangen van marketingcommunicatie.

Via SMS

Uw klanten kunnen zich ook rechtstreeks afmelden voor de marketing-sms'jes die zij van u ontvangen. Ze klikken eenvoudigweg op de link 'afmelden' in de SMS.