De apps van Flipdish maken gebruik van een Google Analytics integratie. Om GA aan te zetten mail je je GA code (UA-XXXXX-X) naar [email protected].

Informatie van alle apps zullen worden vastgelegd d.m.v. dezelfde GA code. Het is niet mogelijk om gebeurtenissen van verschillende apps naar verschillende GA codes te versturen.

Wat voor gebeurtenissen worden bijgehouden

Aantal weergaven, UI events (het aantal clicks per knop etc) en aankopen, inclusief beschrijvingen van producten en prijzen worden bijgehouden.

Screenshots van voorbeeld rapporten

ECommerce Tracking - Option set items

UI Events

Aantal weergaven

ECommerce views