De Flipdish app maakt gebruik van geolocatie technologie om te bepalen of klanten binnen jouw bezorgzones valen. Als klanten dit proberen te omzeilen door handmatig hun adres in te voeren, dan kan het soms voorkomen dat je bestellingen binnenkrijgt die buiten jouw bezorgzone vallen. Dit is zeer zeldzaam.

Je kunt deze bestellingen afwijzen via de Flipdish terminal met als reden "UNKNOWN ADDRESS". De klant ontvangt een SMS waar in staat dat hun bestelling is geweigerd vanwege het bezorgadres.

Hier onder volgt een voorbeeld SMS:

#763319 Sorry, uw bestelling kan niet worden geaccepteerd door Mexican Catering omdat er iets niet klopt met uw adres of locatie. Maak alstublieft gebruik van de kaartspeld om zeker te weten dat je je binnen onze bezorgzone bevindt.