Pushmeldingen zijn ontworpen om uw klanten rechtstreeks naar de app te brengen om te bestellen. We raden aan om het bericht kort te houden (6-8 woorden) en emoji's toe te voegen om de boodschap over te brengen.

U kunt gemakkelijk emoji's toevoegen aan uw Flipdish-pushmeldingen. Naast het creëren van meer leuke, visuele marketingberichten, zijn emoji’s een geweldige manier om uw boodschap in te korten. U maakt er een duidelijk zichtbaar bericht voor op een mobiel scherm mee.

Ga naar https://www.emojicopy.com/

Zoek naar de emoji die u wilt gebruiken, bijvoorbeeld ‘vis’.

Klik op de emoji die u wilt gebruiken en vervolgens op ‘kopiëren’.

Maak uw Flipdish pushnotificatie op zoals u dat normaal ook doet, en druk op ‘plakken’ om de emoji aan uw pushbericht toe te voegen (CTRL + V of rechtsklikken en plakken).

Het eindresultaat? Een leuk, visueel en beknopt pushbericht!

Voorbeelden

Bij vragen kunt u contact opnemen met ons klantenserviceteam via [email protected]