Klanten kopen eten met hun ogen. Daarom is het belangrijk om plaatjes toe te voegen aan je menu. Foto´s spelen een belangrijke rol bij het begrijpen van wat ze kopen.

Lees verder om te leren hoe je plaatjes aan je Flipdish menu toevoegt.

Als je nog geen toegang hebt tot de menu editor, neem je eerst contact op met de Flipdish klantenservice via [email protected].

Log in op de Flipdish portal en ga naar Menu.

Jouw menu komt nu in beeld.

Ga naar het product waarvoor je een foto wilt toevoegen (gebruik CTRL+F om het product snel te vinden). In dit voorbeeld voegen we een foto toe voor "de soep van de dag".

Klik op het Foto symbool

Er komt nu een scherm in beeld waar je de gewenste foto in kunt slepen of kunt uploaden vanaf je computer.

Richtlijnen voor afbeeldingen
De aanbevolen resolutie is 1080 x 1920
De minimale resolutie is 600 x 1067

Zodra de foto is geupload, raden we aan om te kiezen voor de afbeeldingsgrootte Medium. Vink vervolgens het vakje Display in app aan.

Het vakje Display in app moet aangevinkt zijn. Anders verschijnt de foto niet op de app.

Druk nu op Done

Check voor de zekerheid op zowel de website als de app of de foto wordt weergegeven.

Heb je een vraag, stuur ons dan een bericht via [email protected]