Stap 1: Neem contact op met de Flipdish Klantenservice via [email protected]. Vraag om toegang tot de menu editor.

Stap 2: Log in op de  Flipdish portal

Stap 3: Klik op Menu aan de linker kant van het scherm

Je komt nu in het menu waar je de menuprijzen kunt aanpassen.

Stap 4: Klik op het kleine vakje naast de tussenkop van iedere sectie om hem in en uit te klappen. Zo kun je het menu makkelijker beheren.

Stap 5:  Klik op de prijs die je wilt veranderen.

Je kunt nu een nieuwe prijs invoeren:

Delete of verander de huidige prijs naar de nieuwe en klik op de blauwe knop met de V om de verandering op te slaan.

In het voorbeeld zie je dat de prijs van €1.00 nu €1.50 is geworden.

Stap 6: Sla de veranderingen op door op Update Menu te klikken.