Klanten kunnen, zowel op de app als via de website, hun creditcards gemakkelijk toevoegen aan hun account.

Op de App

Klik eerst op het dropdown menu aan de rechter bovenkant. Kies betalingswijze.

Kies vervolgens Voeg een nieuwe kaart toe.

Voer de informatie voor de nieuwe kaart in en klik op Done. Als je problemen ervaart met het toevoegen van een kaart, controleer dan nog eens of de ingevoerde gegevens kloppen.

Als de kaart goed is toegevoegd, verschijnt deze onder het kopje Betaalwijze.

Nadat je de gegevens voor de nieuwe kaart hebt ingevoerd, hoef je alleen nog deze kaart als betaalmethode in te stellen. Als dit goed is gegaan, worden de kaartgegevens weergegeven onder Betalings Type op de afreken pagina.

Op de website
Op jouw website kunnen klanten op Betaalwijze klikken.

Je komt op een nieuwe pagina terecht. Klik op de rode knop  Voeg kaart toe onderaan het scherm.

Vul hier de kaartgegevens in.

Als je bankgegevens succesvol zijn toegevoegd, wordt de nieuwe kaart weergegeven bij Betaalwijze.

Kies bij het afrekenen voor Betalen met kaart. De laatste vier nummers van het kaartnummer worden weergegeven. Heb je meerdere kaarten toegevoegd, dan kun je op basis van deze nummers kiezen welke kaart je kunt gebruiken.

Gerelateerde artikelen: Creditcards verwijderen