Op het web:

Kies bij het afrekenen (bestelling plaatsen) voor de optie "vouchercode toevoegen".

Er verschijnt een nieuw scherm waarin de klant de vouchercode kan invoeren die hij/zij in een sms heeft ontvangen.

De klant moet nu de code invoeren en voor de zekerheid nogmaals controleren of de ingevoerde vouchercode overeenkomt met de code die via SMS is ontvangen. Let op: de vouchercode is niet hoofdlettergevoelig.

Door vervolgens op "Voucher toevoegen" te klikken wordt de korting aan de bestelling toegevoegd.

De voucher verschijnt nu op het afrekenscherm. Controleer dit alstublieft voor wordt overgegaan tot betalen.

Als uw klanten problemen hebben met het toevoegen van een voucher, raadpleeg dan het artikel ‘Klantvouchercode werkt niet’.

Via de app:

Kies op het afrekenscherm (bestelling plaatsen) voor de optie "vouchercode toevoegen".

Er verschijnt een nieuw scherm waarin de klant de vouchercode kan invoeren die hij/zij in een sms heeft ontvangen.

De klant moet nu de code invoeren en voor de zekerheid nogmaals controleren of de ingevoerde vouchercode overeenkomt met de code die via SMS is ontvangen. Let op: de vouchercode is niet hoofdlettergevoelig.

Door vervolgens op "Voucher toevoegen" te klikken wordt de korting aan de bestelling toegevoegd.

De voucher verschijnt nu op het afrekenscherm. Controleer dit alstublieft voor wordt overgegaan tot betalen.

Als uw klanten problemen hebben met het toevoegen van een voucher, raadpleeg dan het artikel ‘Klantvouchercode werkt niet’.